Πελοποννησιακές αθλητικές ειδήσεις

18:08 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 9ος αρχαίας Μυκηναικός Δρόμος απ’ τις Μυκήνες στην Προσύμνη Αργολίδας.

* Στο Βλαχιώτη Λακωνίας προετοιμάζεται η Εθνική Ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών.

* Ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Δολιανών, θα πραγματοποιθεί στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας, στις 11 Ιουνίου.

* Στις 24 Μαίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα άθλησης για όλους στο

Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

* Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος στη Λίμνη Στυμφαλίας Κορινθίας θα γίνει στις 28 Μαίου, στις 9 το πρωί. Αφετηρία θα είναι το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας. Τον ημιμαραθώνιο στηρίζουν Δήμοι, σύλλογοι, αλλά και το Ίδρυμα Πειραιώς.

* Ο λαικός αγώνας δρόμου ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία, θα διεξαχθεί στις 21 Μαίου, στις 10.30 το πρωί, στην απόσταση Ζάτουνα-Βαλτεσινίκο Γορτυνίας. Πρόκειται για αγώνα 24,3 χλμ. και είναι αφιερωμένος στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.

* Ο 11ος Παλαιολόγειος Δρόμος θα γίνει στις 27 Μαίου, στις 6 το απόγευμα. Πρόκειται για αγώνα του Δήμου, με αφετηρία και τερματισμό τον ανδριάντα του Κ. Παλαιολόγου, στον ιστορικό Μυστρά Λακωνίας.

* 0 8ος Επιδαύριος Δρόμος θα λάβει χώρα στις 28 Μαίου. Πρόκειται για αγώνα 15 χλμ. που θα επιχειρήσει να ενώσει το Μικρό και το Μεγάλο Θέατρο της Επιδαύρου. Τον αγώνα στηρίζουν διάφοροι θεσμοί και σωματεία και εκτός των 15 χλμ. θα διεξαχθούν και αγώνες λιγότερων χιλιομέτρων.

* Το τριήμερο 19-21 Μαίου θα διεξαχθεί τρίαθλο στον όμορφο Πόρο. Συγχρόνως θα γίνουν και άλλες δράσεις.

* Φείδωνας ΄Αργους-Πανηλειακός είναι το παιχνίδι Κυπέλλου γυναικών στο ποδόσφαιρο για το Κύπελλο. Ο κρίσιμος αυτός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 4.30 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Λέρνας Αργολίδας.

* Σε επιμορφωτικό, προπονητικό, σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας, θα μιλήσει ο Στάικος Βεργέτης του Αστέρα Τρίπολης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 27 και 28 Μαίου, στο Ναύπλιο.

* Η αναπαράσταση των αρχαίων αγώνων Διονύσια, στην Ερμιόνη, θα γίνει 24 και 25 Ιουνίου.

* Στις 1Ο Ιουνίου θα γίνει φέτος η αθλητική δράση στη Σκιρίτιδα Αρκαδίας. Πρόκειται για τον 2ο λαικό αγώνα ημιμαραθωνίου δρόμου που θα διεξαχθεί στο δάσος της Σκιρίτιδας. θα γίνουν βέβαια και άλλοι αγώνες, λιγότερων χιλιομέτρων.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα