Παρελθόν και ο Αποστολόπουλος

21:43 22/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό και μετά τη χθεσινή παραίτηση του Θωμά Κυπαρίσση, η Σερραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα το λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Αποστολόπουλο.

Ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων είναι το τέταρτο στέλεχος της ομάδας που αποχωρεί από το σύλλογο τη φετινή περίοδο μετά τον Δημήτρη Αϊβαζίδη (αποχώρησε αθόρυβα χωρίς επίσημη ανακοίνωση και τον διαδέχθηκε στη θέση του γενικού αρχηγού ο Νίκος Αβραμάκης), τον Περικλή Αμανατίδη (παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή στις

31 Ιανουαρίου και τον διαδέχθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης) και τον Θωμά Κυπαρίσση (που παραιτήθηκε χθες).Ο Τάσος Αποστολόπουλος που ήταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια μάλλον «πλήρωσε το μάρμαρο» των λαθών που έχουν υποπέσει οι δύο τερματοφύλακες, Ρίστιτς και Πολίτης που δέχθηκαν με τον ίδιο τρόπο γκολ στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν. Πλέον, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και προπονητή τερματοφυλάκων. Για την θέση του τεχνικού διευθυντή υποψήφιος είναι ο Ηλίας Σαββίδης που είναι μέλος της ομάδας, όποτε κλήθηκε φέτος να βοηθήσει την ομάδα το έκανε και βέβαια έχει ένα «βαρύ» βιογραφικό ως παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού.


Από την πρώτη συγκέντρωση του Πανσερραϊκού τη φετινή χρονιά. Τελικά έμεινε μόνο ο γυμναστής Γιάννης Κόκκινος. Αποχώρησαν Αναστασιάδης, Κατσαβάκης και τώρα ο Αποστολόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για τη λύση της συνεργασίας με τον Τάσο Αποστολόπουλο:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προχώρησε σήμερα στην λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τάσο Αποστολόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα