Έφοδοι της ΕΚΑΜ σε καταυλισμούς για την εξάρθρωση επικίνδυνης συμμορίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ομάδα πάνοπλων αστυνομικών της ΕΚΑΜ χρειάστηκε για τη σύλληψη των μελών συμμορίας Ρομά, η οποία έχει εξαπολύσει δεκάδες ληστρικές επιδρομές τρόμου τόσο σε σπίτια όσο και σε άλλους στόχους περιοχών της Βορειοανατολικής Αττικής.

Θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι

Η συμμετοχή

της ΕΚΑΜ στις διαδοχικές επιχειρήσεις που έγιναν σε περιοχές της Δυτικής Αττικής κρίθηκε επιβεβλημένη από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, καθώς οι κακοποιοί που απαρτίζουν τη συμμορία θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι.

Υπήρχε κίνδυνος πυροβολισμών

Ένας ακόμη λόγος που επέβαλε την συμμετοχή της ΕΚΑΜ είναι το γεγονός ότι αρκετές από τις επιχειρήσεις έλαβαν χώρα στους καταυλισμούς των Ρομά στην Αγία Σωτήρα και αλλού και υπήρχε κίνδυνος να δεχθούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας πυροβολισμούς από τους κακοποιούς.

Η επιχείρηση σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης

Η επιχείρηση των αστυνομικών της ασφάλειας αττικής είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης για την εξάρθρωση της συμμορίας που διέπραττε κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις στη Βορειοανατολική Αττική.

Έχουν συλληφθεί επτά κακοποιοί

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, έχουν συλληφθεί έως τώρα τουλάχιστον επτά κακοποιοί οι οποίοι ανακρίνονται στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής.

Κυνηγετικά όπλα και κλοπιμαία στην κατοχή τους

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή τους έχουν βρεθεί και κατασχεθεί κυνηγετικά όπλα, αυτοκίνητα και κλοπιμαία ως επί το πλείστον χρυσαφικά που έχουν αφαιρεθεί από τα σπίτια στα οποία εισέβαλε η συμμορία.

Χτυπούσαν σε Νέα Ερυθραία- Διόνυσο

Οι κακοποιοί εξορμούσαν από τους καταυλισμούς στη Δυτική Αττική και χτυπούσαν στόχους ως επί το πλείστον σε Νέα Ερυθραία, Διόνυσο και αλλού.

Σε αρκετές περιπτώσεις φέρονταν βίαια στα θύματά τους που κρατούσαν ακινητοποιημένα μέσα στα σπίτια.

Πάνω από 60 ληστρικές επιδρομές στο «ενεργητικό» της σπείρας

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, στη συμμορία καταλογίζονται με βάση αποτυπώματα, συνομιλίες και βιντεοληπτικό υλικό περισσότερες από εξήντα ληστρικές επιθέσεις, που περιλαμβάνουν όλα όσα προαναφέρθηκαν.

Η επιχείρηση της ασφάλειας Αττικής βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και μετά το τέλος της θα δοθούν επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα για την όλη κακοποιό δράση των μελών της συμμορίας των Ρομά.

Το άρθρο Έφοδοι της ΕΚΑΜ σε καταυλισμούς για την εξάρθρωση επικίνδυνης συμμορίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα