Παραμονή της «ένωσης» Μέγκαν και Χάρυ – Οι βασιλικοί γάμοι που «έγραψαν ιστορία» (video)

13:35 18/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η «ένωση» ενός από τους δημοφιλέστερους γαλαζοαίματους με αμερικανίδα ηθοποιό, διαζευγμένη, από αφροαμερικανίδα μητέρα, ορίστηκε για τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαΐου, ενώ «η βρετανική κοινωνία, βαθιά διχασμένη λόγω του Brexit, καλείται με την επίσημη αυτή τελετή σε ανάπαυλα«, όπως έγραψε το BBC. Σύμφωνα ωστόσο με πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό της αντιμοναρχικής ομάδας

Republic, το 66% των Βρετανών δεν ενδιαφέρεται για το ευτυχές γεγονός, ενώ το 57% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η βασιλική οικογένεια θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα όχι μόνο του γάμου αλλά της αστυνομίας που λαμβάνει έκτακτα μέτρα. Ο πατέρας του γαμπρού, Κάρολος, θα συνοδεύσει τελικά τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, ικανοποιώντας έτσι επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ, αφού ο πατέρας της δεν θα παραστεί στον γάμο.

Ο 33χρονος Χάρι, έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα παντρευτούν το Σάββατο στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έχουν προηγηθεί 15 ιστορικοί γάμοι από το 1863. Τρία χρόνια μετά τη μετάδοση της στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ το 1953, μια άλλη Αμερικανίδα από το Χόλυγουντ, όπως η μνηστή του Χάρι, η Γκρέις Κέλι, πρωταγωνίστησε στον πρώτο γάμο εστεμμένων που μεταδόθηκε από την τηλεόραση, απευθείας σε μαυρόασπρη εικόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα