Παραίτηση Κουίκ από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

08:15 20/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπέβαλλε χθες ο βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, χωρίς να διευκρινίσει εάν απέστειλε σχετική επιστολή.Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Κουίκ απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση και ανέφερε ότι δεν έχει να πει τίποτε παραπάνω απ' ότι λέει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, όπου παραθέτει
την πολιτική δραστηριότητά του και το πρόγραμμα της εξαήμερης περιοδείας του σε περιοχές της χώρας, ενώ αναφέρει και την υποβολή της παραίτησής του.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε για τις προθέσεις του Τέρενς Κουίκ αλλά φέρεται να είπε πως ακόμη δεν είχε λάβει καμία επιστολή παραίτησης.
Η επίσημη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπει την αποστολή επιστολής παραίτησης στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και στον πρόεδρο του κόμματος.
Ο Τέρενς Κουίκ είναι βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μετά από αυτόν πρώτος επιλαχών είναι ο Μιχάλης Γιαννάκης κορυφαίο στέλεχος σήμερα της Νέας ΜΕΡΑς.
Keywords
Τυχαία Θέματα