Πανσερραïκός: Νίκη με τη… φανέλα και το ταλέντο

13:55 1/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι φίλοι του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου με τους «κόκκινους» να κερδίζουν 4-0 πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Εγγονίδη έπαιξαν με τη… «βαριά» φανέλα και το ταλέντο τους κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου που είχε τους περισσότερους παίκτες του σε κακή μέρα αν και προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Ο Πανσερραϊκός… καθάρισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 26ο ο Τζόρτζ Ομπόσου με εντυπωσιακή ψηλοκρεμαστή

κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 30ο ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κοντινό πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Δημήτρη Τσιντσάρη, διπλασίασε τα γκολ των «λιονταριών».

Το παιχνίδι… τελείωσε στο 32ο όταν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ομπόσου βρήκε τον Στέφανο Πέτρου ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 73ο το αριστερό δοκάρι της εστίας του Εθνικού δεν επέτρεψε στον Άγγελο Κούτλα που έκανε την κεφαλιά να σκοράρει, κάτι που έκανε ο Γιώργος Παπαβασιλείου στο 67ο με κοντινό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Κονταξής (58’ Μακούσης), Καστριτσέας, Κούτλας, Κεχαγιάς (58’ Παπαδόπουλος), Πέτρου, Πολύζος, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας (77’ Σαρέγκος), Ομπόσου (67’ Ζώβληκας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Σ. Καρυπίδης): Δ. Τσιντσάρης, Ι. Τσιντσάρης, Πετρίδης (55’ Ν. Σαμαράς), Σαμαράς, Αγγελίδης, Τσεμπερίδης, Γέρμανλης (55’ Καραχάλιος), Αβράμης, Λιάτσης (46’ Ευσταθιάδης), Παπίτσας, Παρούκας (75’ Ράτσικας)

Φώτο: serressport.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα