Πανσερραϊκός: Με Σπάρτη όλη η χρονιά για τα «λιοντάρια»

19:19 3/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00 (ΕΡΑ Σπορ) την Σπάρτη για την 25η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τις δύο νίκες στα χαρτιά κόντρα σε Αχαρναϊκό και Βέροια, που τους έδωσε μια βαθμολογική ανάσα, αλλά αν θέλουν να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για παραμονή πρέπει να κερδίσουν τη Σπάρτη. Μάλιστα

αν ο Πανσερραϊκός κερδίσει την αυριανή αντίπαλο του και την ίδια ο Εργοτέλης χάσει στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου, τότε τα «λιοντάρια» θα βρεθούν μετά από αρκετό καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (θα έχουν από κάτω τους στη βαθμολογία έξι ομάδες). Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μην δίνουν σημασία σε αυτά που γράφονται για τα προβλήματα της Σπάρτης, που έρχεται στις Σέρρες με ποδοσφαιριστές που έκαναν αποχή από τις προπονήσεις. Βέβαια, προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει και ο Πανσερραϊκός και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό με την απουσία του τραυματία Δημήτρη Γκούρτσα αλλά και τα οικονομικά με τη διοίκηση να κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει οφειλές παικτών, δώρο Πάσχα (έχει υποσχεθεί στους παίκτες ότι θα κάνουν γιορτές με γεμάτες τσέπες) και κυρίως το σημαντικό θέμα του Στέβιτς που εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο βαρίδιο για το σύλλογο κι αν φέρει δυσάρεστες εξελίξεις τότε, όπως λένε όλοι όσοι είναι στην ομάδα, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Σερραϊκή κοινωνία αυτοί που το δημιούργησαν και να εξηγήσουν πως μια ΠΑΕ που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια και ήταν «καθαρή» από χρέη έφτασε σε αυτό το σημείο(εκτός βέβαια αν τελικά βρεθεί λύση).

Η αποστολή

Εκτός από τον τραυματία Δημήτρη Γκούρτσα, πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης και με τον Οκάν Χατζητερζόγλου. Εκτός έμειναν και οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Πολίτης, Καπτέλι, Ρούντοβιτς, Στέβιτς και Μακούσης. Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι: Ρίστιτς, Όφεκ, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ορφανίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος, Κρητικός, Τσώμος, Γιαξής, Πέτρου, Ενομό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα