Πανσερραϊκός: Με απουσίες για τη… ρεβάνς με Πέρνη

00:10 9/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αντίπαλο τον Κεραυνό Πέρνης για την 18η αγωνιστική της Γ εθνικής κατηγορίας.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Α.Ο. Καβάλας με 1-0, θα αντιμετωπίσουν όμως μια «σκληροτράχηλη» ομάδα που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κερδίσει 2-1 στις Σέρρες υποχρεώνοντας τον Πανσερραϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι αποκτά

ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αφού θα γίνει στο γήπεδο με τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο του ομίλου αλλά και για ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί με σημαντικές ελλείψεις. Στο απουσιολόγιο του Ηλία Εγγονίδη βρίσκονται οι τιμωρημένοι Δημήτρης Γκούρτσας και Κώστας Μπάρδας και οι τραυματίες Νίκος Αναστασόπουλος και Δημήτρης Κονταξής. Ο τελευταίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Καβάλας και είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι. Ο Στέφανος Πέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και αυτήν την εβδομάδα μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

«Να πάρουμε το… αίμα μας πίσω»

Ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού Γιώργος Παπαβασιλείου σε συνέντευξη του στο arenafm.gr μίλησε και για το παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες με τον Κεραυνό Πέρνης στη Χρυσούπολη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε 2-1 στις Σέρρες, άρα και εδώ θέλουμε το «αίμα» μας… πίσω».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα