Μήνυμα νίκης έστειλε από το Βόλο ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκης

00:06 9/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανάγκη οι πολίτες να στηρίξουν την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, με έμφαση στην κοινωνική συνοχή, επισήμανε σήμερα από το Βόλο ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης που παρέστη στην συνεστίαση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία στο Σουίπας Παλάς.

Ο γραμματέας εκπροσώπησε την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, που καθυστέρησε λόγω της ψηφοφορίας στη Βουλή

για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, που ολοκληρώθηκε μετά τις 9.30 το βράδυ.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, έγινε παρουσία πολλών εκατοντάδων μελών και φίλων του κόμματος σε κέντρο των Αλυκών.

Σε δήλωσή του ο κ. Χριστοδουλάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πως θα διαπραγματεύεται μεταξύ των πρώην και των νυν κυβερνητικών εταίρων για να παραμείνει λίγο ακόμα καιρό στην καρέκλα της εξουσίας.

«Εμείς έχουμε κάνει τη δική μας επιλογή. Μέσα στο κλίμα της πόλωσης και του διχασμού που επενδύουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, η δική μας επιλογή είναι η πιο κρίσιμη για τους Έλληνες. Θα παρουσιάσουμε τη δική μας πρόταση, θα μιλήσουμε με πολιτικά επιχειρήματα, με βάση το δικό μας σχέδιο για το πώς μπορεί η χώρα να βγει από την κρίση με έμφαση στην κοινωνική συνοχή», ανέφερε.

Ο ίδιος είπε ότι το μήνυμα που θα δοθεί από το Βόλο, όπως και από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι μήνυμα νίκης για όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες που έχουμε μπροστά μας.

Τη συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, υποψήφιοι δήμαρχοι με το ΚΙΝΑΛ και πλήθος κόσμου.

Στην τοποθέτησή της η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία Φούλη Τσιώμου, κάλεσε όλους να στηρίξουν τους υποψηφίους του κινήματος στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα