Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Γρηγόρης Ζιώγας

01:18 31/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι ο Γρηγόρης Ζιώγας.

Ο 19χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κόκκινους» και αποτελεί μια από τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Ο Γρηγόρης Ζιώγας γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1998 στα Γιάννινα, ξεκίνησε από τις Ελπίδες Ιωαννίνων και το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε αυτός και ακόμα τέσσερις συμπαίκτες του από τον Πας Γιάννινα.

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Πας Γιάννινα

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή

του Πας Γιάννινα κι έτσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία ως εκπαιδευόμενος έκανε προπονήσεις έως τον Ιανουάριο του 2017 όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει και να αφιερωθεί στις σπουδές του μετακομίζοντας στις Σέρρες, όπου σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ.

Στην ενδεκάδα της ομάδας Νέων του Πας Γιάννινα

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κ20 του Ηρακλή με προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την Κ20 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού ο Γρηγόρης Ζιώγας έκανε στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Νέου Σκοπού και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ξεδιπλώνοντας στο γήπεδο το ταλέντο του αλλά και την εμπειρία που απέκτησε κάνοντας προπονήσεις με ομάδα Σούπερ Λιγκ και αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα Νέων της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού ο Γρηγόρης Ζιώγας έκανε στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Νέου Σκοπού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα