Πανσερραϊκός: «Κεραυνοί» από Πέρνη και… διαιτητή

21:28 27/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της Γ εθνικής βρέθηκε σήμερα ο Πανσερραϊκός που έχασε στην έδρα του με σκορ 2-1 από τον Κεραυνό Πέρνης για την 5η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Σε άλλες εποχές όλοι θα μιλούσαν για μια ντροπιαστική ήττα αφού το πιο πιθανό είναι οι περισσότεροι Σερραίοι να έπρεπε να ανατρέξουν στη… wikipedia για να μάθουν που βρίσκεται η έδρα του αντιπάλου του Πανσερραϊκού (χωριό του Δήμου Νέστου που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Καβάλας). Χρόνο με το χρόνο όμως και μετά το

θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη ο Πανσερραϊκός ως ομάδα έχει μικρύνει αρκετά ή καλύτερα κάποιοι τον έχουν μικρύνει (ενώ ως σύλλογος παραμένει μεγάλος). Έτσι η ήττα από τον Κεραυνό Πέρνης είναι η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Κάθε σύλλογος, που όταν ο Πανσερραϊκός έγραφε ιστορία στην Α εθνική ίσως να μην υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη, κάνει πλέον όνειρα να τον κερδίσει και να γράψει αυτός… ιστορία. Μάλιστα, το έργο του γίνεται ευκολότερο αν παίξει δυνατά, αν ευνοηθεί λίγο από την τύχη και αν τα νεαρά παιδιά του Πανσερραϊκού επηρεαστούν από έναν εκνευριστικό διαιτητή. Αυτό έκανε ο Κεραυνός Πέρνης σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Όλα ξεκίνησα ονειρικά για τα «λιοντάρια» με το γκολ του Τζορτζ Ομπόσου

Η περσινή πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Καβάλας, που πριν από λίγες μέρες είχε κόψει βαθμούς από τον Α.Ο. Καβάλας (0-0 στο Ανθή Καραγιάννη), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15ο με τον Τζόρτζ Ομπόσου να κάνει το 1-0, αφού στάθηκε και τυχερή στη φάση της κεφαλιάς του Νίκου Αναστασόπουλου (ντεμπούτο με τους «κόκκινους») στο 10ο όταν η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή της εστίας από τον τερματοφύλακα της και στη συνέχεια βρήκε οριζόντιο δοκάρι, κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τον εκνευρισμό που προκάλεσε με τα σφυρίγματα του και τις κίτρινες κάρτες ο διαιτητής Νίκος Μαρόπουλος στους νεαρούς παίκτες του Πανσερραϊκού, να ισοφαρίσει στο 41ο με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Οδυσσέα Γεωργιάδη (1-1) και στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο 42χρονος πολύπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος αποφάσισε να μην δεχτεί άλλο γκολ (με θετικές επεμβάσεις σε δύο σουτ του Στέφανου Πέτρου κι ένα του Ομπόσου αλλά και κεφαλιά του Λεωνίδα Καστριτσέα) «δραπέτευσε» με τη νίκη στο 68ο με τη «χρυσή αλλαγή» του Γιάννη Μαλαματά, τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Κώστα Χαλπέτη (που επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην ομάδα του).

Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανσερραϊκού για τη διαιτησία του Νίκου Μαρόπουλου στο τέλος του αγώνα

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τον «μικρό άθλο τους» (όπως είπε ο προπονητής τους) και τους Σερραίους να φωνάζουν για τον διαιτητή. Σημεία των καιρών; Πριν από εννέα χρόνια, ίδια ημερομηνία, στις 27 Οκτωβρίου του 2009 ο Πανσερραϊκός πανηγύριζε την νίκη του με 3-1 και την πρόκριση του επί του Ολυμπιακού του Ζίκο!!!

Τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού που έκαναν ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα, ο τερματοφύλακας Βασίλης Κασίμης και οι Νίκος Αναστασόπουλος και Δημήτρης Κονταξής

Πανσερραϊκός (Αναστασιάδης): Κασίμης, Μπάρδας (85ο Αποστολόπουλος), Κονταξής, Καστριτσέας, Κούτλας, Πούφλης, Πέτρου (69ο Παπαδόπουλος), Ζιώγας (61ο Μορφάκης), Παπαβασιλείου, Αναστασόπουλος (89ο Βλαχόπουλος), Ομπόσου.

Δεν αγωνίστηκαν οι: Σαρέγκος, Γιαννακίδης, Βαρδακώστας.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Κεραυνό Πέρνης στο πρωτάθλημα

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Ρίζος, Μπαντάνης (27ο λόγω τραυμ. Κωστόπουλος), Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Καλτσάς, Λάσπατζης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Γεωργιάδης, Χαριτίδης(61ο Χαλπέτης) , Μαρκάκης (46ο Σουκρήογλου).

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαρόπουλου έχουν οι ΣερραίοιΝτεμπούτο για τον Νίκο Αναστασόπουλο με τα χρώματα του ΠανσερραϊκούΕλάχιστοι οι φίλαθλοι στις εξέδρες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών

Φωτο: serressport.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα