Πανσερραϊκός: Ενισχυμένος κόντρα στην Πέρνη

23:56 26/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του τον Νίκο Αναστασόπουλο ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 3:00 μ.μ. (ΕΡΑ Σπορ) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Κεραυνό Πέρνης για την 5η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και η παρουσία στην ενδεκάδα του 25χρονου αμυντικού μέσου που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο στη Σούπερ Λιγκ τους δίνει την εμπειρία και αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα που μπορεί να είχε ταλέντο, ταχύτητα και ενθουσιασμό, δεν είχε όμως τον παίκτη βαρόμετρο που θα έπαιρνε την ομάδα στους

ώμους του αν κάτι πήγαινε στραβά στο παιχνίδι.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα κάνει ο Νίκος Αναστασόπουλος

Στον αγώνα κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης ίσως κάνει το ντεμπούτο του και ο 22χρονος αριστερός μπακ Δημήτρης Κονταξής αφού ο Σάκης Αναστασιάδης σκέφτεται να δώσει κάποιες ανάσες στον 15χρονο Απόστολο Αποστολόπουλο, έναν παίκτη που πιστεύει πάρα πολύ και το όνομα του ακούστηκε ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο μικρός όμως μπήκε κατευθείαν στα βαθιά (πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό) και η παρουσία του μέχρι τώρα κρίνεται σίγουρα θετική.

Κώστας Μορφάκης και Δημήτρης Κονταξής τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανσερραϊκού

Εκτός από τους Αναστασόπουλο και Κονταξή (Κ20 Ατρόμητου, Ξηροπόταμος, Δόξα Δράμας, Καβάλα) ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση του 18χρονου σέντερ φορ, Κώστα Μορφάκη. Ο νεαρός επιθετικός έπαιζε στην Κ20 της Λάρισας (τον γνωρίζει ο Σάκης Αναστασιάδης, από τη θητεία του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ), ενώ πρόσφατα βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ιταλική Σάσαρι. Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Χατζηκούρτη και Μακούση.

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν τα «λιοντάρια»

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής με όλα τα παιχνίδια να γίνονται Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 3:00 μ.μ. είναι:

Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Αβάτου

Αλέξανδρος Κιλκίς-Αετός Ορφανού

Πανσερραϊκός-Κεραυνός Πέρνης

ΑΕ Καλαμπακίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου

Νέστος Χρυσούπολης-ΑΟ Καβάλα

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟ Κοσμίου

Ορφέας Ξάνθης-Ασπίδα Ξάνθης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα