Πανελλαδική σύσκεψη για τη φέτα στον Τύρναβο

14:57 1/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την προστασία της φέτας φέρονται οι κτηνοτρόφοι μετά και την ψήφιση της συμφωνίας CETA στην Ευρωβουλή από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την στάση των Ελλήνων ευρωβουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ

και του Ποταμιού, τονίζοντας ότι « είμαστε πολύ θυμωμένοι με την στάση τους . Επειδή χάσαμε τη μάχη της Ευρωβουλής όχι όμως και τον πόλεμο . Αποφασίσαμε να συγκαλέσουμε πανελλαδική σύσκεψη και καλούμε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλίας για να εκφράσουν τις απόψεις τους μπροστά στους κτηνοτρόφους και να πάρουν θέση για την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας CETA στην Ελληνική Βουλή. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να περισώσουμε κάποια πράγματα καθώς οι επιπτώσεις για την κτηνοτροφία μας και την εθνική μας οικονομία θα είναι σοβαρές και μεγάλες».

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου το Σάββατο 4 Μαρτίου, το ΔΣ της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας καλεί όλους τους κτηνοτρόφους της χώρας, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων , τους Τυροκόμους της Ελλάδος, τους γαλακτοβιομήχανους και τον ΣΕΒΓΑΠ να παρευρεθούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους . Σύμφωνα με την ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας η παρουσία όλων κρίνεται επιτακτική και αναγκαία για την επιβίωση της κτηνοτροφίας όσο και του κλάδου της μεταποίησης και γενικότερα όσων ασχολούνται με την παραγωγή και τη διάθεση της φέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλαδική, Τύρναβο,panelladiki, tyrnavo