ΠΑΜΕ: Η μαζικότερη των συγκεντρώσεων

15:20 1/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου, πορεία και κατάθεση στεφάνων στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Δημητριάδος τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά τα μέλη του ΠΑΜΕ, στην μαζικότερη των τριών συγκεντρώσεων που έγινε στον Βόλο.

Όπως τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», κ. Κώστας Στεργίου, οι εργαζόμενοι

θα απαντήσουν στα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση με απεργιακή κινητοποίηση, δυναμικά και μαχητικά.

«Η εργατική τάξη, στον πόλεμο αφαίμαξης τους εισοδήματός της πρέπει να απαντήσει και στο ενδεχόμενο ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή μας που είναι ορατός» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως, όπως η εργατική τάξη και τα αφεντικά της εκμεταλλεύονται τον μόχθο της, έτσι και στον πόλεμο θα εκμεταλλευτούν το κρέας των παιδιών μας, στα κανόνια τους για να μοιράσουν τη λεία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, κ. Γιώργος Ρούσσας, έστειλε μήνυμα στους συνταξιούχους να μην επαναπαύονται και να μην πιστέψουν τις ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης, αλλά αντίθετα, να δώσουν μάχη για να ανατρέψουν τις βάρβαρες, αντιλαϊκές και αντισυνταξιουχικές πολιτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα