ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Συγκατοίκηση στο γήπεδο; Είναι… φάρσα»

18:53 27/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της στο Facebook η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τοποθετείται επίσημα στο θέμα του Δημοτικού γηπέδου Σερρών υπογραμμίζοντας ότι ο σύλλογος δεν επιθυμεί συγκατοίκηση με κανένα άλλο σωματείο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το «Λιοντάρι από την φύση του δεν συγκατοικεί με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό του».

Η επιστολή έρχεται δύο μέρες μετά τις δηλώσεις του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Άκη Τρέντσιου στην ΕΡΤ

Σερρών ότι ο Πανσερραϊκός δεν συναινεί να αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών η Ελπίδα Σκουτάρεως και μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών στο οποίο εγκρίθηκε η παραχώρηση του γηπέδου και στις δυο ομάδες , με την υποχρέωση να καταβάλλουν το τίμημα των: 150€ ανά αγώνα ο Πανσερραϊκός και 100€ ανά αγώνα η Ελπίς Σκουτάρεως. Μάλιστα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός χαρακτηρίζει ως… φάρσα τη συγκατοίκηση των δύο ομάδων στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Αναλυτική η επιστολή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι:

«Στα 53 δοξασμένα χρόνια της ύπαρξης της ομάδας όλων των Σερραίων του Νομού μας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣ η λογική όλων των Διοικήσεων διαχρονικά υπήρξε η προάσπιση των συμφερόντων τόσο της ομάδας άλλα και όλων των ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού, που εξάλλου αποτελούν και το κύτταρο του Πανσερραϊκού. Όλες οι γενιές, νέοι και παλιοί φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έχουν ταυτίσει το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με το όνομα του Πανσερραϊκού, με την ομάδα που αγαπάνε , με την ομάδα που έχει για σπίτι της το «Γήπεδο του Πανσερραϊκού».

Η Διοίκηση μας όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια όλων των Ερασιτεχνικών Σωματείων είτε μέσω ειδικών εκδηλώσεων (δύο φορές έγινε συγκέντρωση όλων των Προέδρων των Ερασιτεχνικών Σωματείων της Ε.Π.Σ Σερρών με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ όπου και σε μία συμβολική κίνηση δόθηκε δωρεάν ένα εισιτήριο διαρκείας σε κάθε έναν Πρόεδρο ξεχωριστά) είτε παραχωρώντας το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Σερρών είτε πρόσφατα στην Ερασιτεχνική ομάδα της Ελπίς Σκουτάρεως για την σειρά των εντός έδρας αγώνων της στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Τονίζουμε το «παραχώρησε» αφού έχοντας την αποκλειστική ευθύνη για την συντήρηση του χλοοτάπητα και τις εργασίες εντός γηπέδου τα τελευταία χρόνια με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και με μεγάλο ιδιωτικό κόστος ήτανε στην διακριτική μας ευχέρεια να δώσουμε την δυνατότητα στο οποιαδήποτε Ερασιτεχνικό Σωματείο να αγωνιστεί στο σπίτι μας.

Επιθυμούμε σαν Π.Α.Ε να καλύψουμε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μίσθωσης και συντήρησης του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών απαλλάσσοντας του συνδημότες μας από τυχόν έξοδα που θα βαρύνουν τον Δήμο Σερρών με τον όρο της αποκλειστικής χρήσης του.

Το κλουβί μας , ο Λάκκος των Λεόντων είναι το σπίτι του Λέων της Αμφίπολης ,του Πανσερραϊκού μας και μόνο.

Έχουμε την διάθεση να φιλοξενήσουμε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σπίτι του αλλά το Λιοντάρι από την φύση του δεν συγκατοικεί με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό του.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Υ.Γ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα