ΠΑΕ ΑΕΛ : «Θρύλος θα παραμείνει για πάντα»

11:53 13/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Γιώργου Μητσιμπόνα που έχει περάσει στον πάνθεο των αθανάτων . Μιας κορυφαίας ποδοσφαιρικής φυσιογνωμίας που συνέβαλε τα μέγιστα στην χρυσή πορεία της ΑΕΛ την δεκαετία του 80. Με αφορμή την συμπλήρωση των 20χρονων από τον άδικο χαμό του η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

Πέρασαν ακριβώς 20 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα. Ήταν 13 Σεπτεμβρίου 1997 όταν ο αετός των γηπέδων πέταξε για τα ουράνια. Και δεν ξαναγύρισε ποτέ! Η μορφή του όμως και η μνήμη

του, είναι πάντα εδώ. Ολοζώντανες ανάμεσά μας. Οι θρύλοι δεν φεύγουν ποτέ. Και ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήτανε θρύλος και θρύλος θα παραμείνει για πάντα!

Από την πλευρά της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανάρτηση στο Facebook θυμάται την «μαύρη» μέρα για τη πόλη της Λάρισας με τον χαμό του Γιώργου Μητσιμπόνα. Συγκεκριμένα η Ερασιτεχνική ΑΕΛ αναφέρει:

«Πότε πέρασαν κιόλας είκοσι χρόνια από εκείνη την καταραμένη ημέρα. Την ημέρα που ξαφνικά η Λάρισα θρηνούσε το χαμό ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας, μιας κορυφαίας αθλητικής φυσιογνωμίας.

Ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν η ενσάρκωση των εννοιών ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο, ψυχή της ομάδας, παίκτης σύμβολο. Η παρακαταθήκη που άφησε, εκτός των μοναδικών βυσσινί επιτευγμάτων παρέα με τη χρυσή γενιά της ομάδας της δεκαετίας του 80, είναι η ανάμνηση του ήθους του και το παράδειγμα του αρχηγού. Αυτό το παράδειγμα θα παραμένει ζωντανό και το όνομα του αιώνια στη μνήμη της πόλης. ΑΡΧΗΓΕ κάθε χρόνο λείπεις και περισσότερο»!

Keywords
Τυχαία Θέματα