Π. Γιαννούλης: Συγχαρητήρια στον Γ. Κοντό, κριτική στους διαφωνούντες (audio)

13:33 15/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Γιάννη Κοντό για την εκλογή του, απέστειλε ο Γρ. Της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Παντελής Γιαννούλης. Ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι αυτό επιβάλει ο πολιτικός πολιτισμός, η επιστολή είχε χαρακτήρα αβροφροσύνης και τίποτε άλλο.

Η επιστολή προς τον κ. Κοντό είχε ως εξής:
«Αγαπητέ πρόεδρε,
Με την ευκαιρία της εκλογής σας στο αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας ,επιθυμώ

να σας εκφράσω προσωπικώς τα θερμότερα συγχαρητήρια μου και τις καλύτερες ευχές για την επιτυχία της δύσκολης αποστολής σας.
Θα ήθελα επίσης να δηλώσω εκ νέου την πρόθεση μου να είμαι πάντοτε παρών στον γόνιμο και παραγωγικό διάλογο , ο οποίος θα συνδράμει στην βελτίωση των προβλημάτων του νησιού μας.
Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας
Γιαννούλης Παντελής»

Το ΚΙΝΑΛ

Ο κ. Γιαννούλης, αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα στο χώρο του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας από την πρόεδρο του φορέα, Φώφη Γεννηματά, να λάβει γενναίες αποφάσεις έναντι όλων των στελεχών, κορυφαίων και μη, που ακολουθούν προσωπικές πολιτικές και δεν μπορούν να ομογενοποιήσουν τη δράση τους στο πλαίσιο της νέας πολιτικής προσπάθειας. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε τοπικά στελέχη τα οποία με τη συμπεριφορά τους γυρίζουν την όλη προσπάθεια πίσω, με τακτικές που δεν ταιριάζουν στο νέο εγχείρημα.
Ακούστε μέρος των δηλώσεων του κ. Γιαννούλη στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα