Ορφέας Νέου Σκοπού: Επιστρέφουμε στο γήπεδο-Μένουμε Ασφαλείς

20:03 22/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες που απέστειλε η ΓΓΑ σε όλα τα αθλητικά σωματεία, οι αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ κορασίδων του Ορφέα Νέου Σκοπού πέρασαν την Πέμπτη από αγωνιστικό και ιατρικό έλεγχο αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Ορφέας λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων.

Παρουσία του προέδρου Χρήστου Γκαβανόζη, του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα και του προπονητή Γιώργου Καράγκουτη, ο γιατρός Γιάννης Μπαλάνος έκανε την απαραίτητη κλινική

εξέταση σε όλες τις αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις και η κάθε μία συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο  για την έκδοση ιατρικής βεβαίωσης.

Διευκρινίζεται ότι η σχετική βεβαίωση εκδίδεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στον αθλητισμό και την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ασφαλείς συνθήκες τηρώντας πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ., ο Πρόεδρος και οι προπονητές του Ορφέα Νέου  Σκοπού ευχαρίστησαν τον γιατρό Γιάννη Μπαλάνο για τις υπηρεσίες του κι έδωσαν το σύνθημα: «Επιστρέφουμε στο γήπεδο. Μένουμε Ασφαλείς!»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα