Ορεστιάδα: Τον ηλεκτρονικό τρόπο εξόφλησης προτιμά το 50% των καταναλωτών της ΔΕΥΑΟ

13:07 11/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ποσοστό 50% εξοφλούνται πλέον οι λογαριασμοί της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας (ΔΕΥΑΟ), από τους καταναλωτές με τη χρήση των νέων ηλεκτρονικών τρόπων που εφαρμόζει η επιχείρηση από τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η δυνατότητα αυτή που δόθηκε στους καταναλωτές έχει επιφέρει και αύξηση των εσόδων της επιχείρησης , σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημήτρη Τσελεμπή, καθώς όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, για το θέμα, αρκετοί ήταν αυτοί που έγιναν περισσότερο συνεπείς στην υποχρέωσή αυτή, αφού διευκολύνθηκαν

και δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσίας στο γκισέ της ΔΕΥΑΟ. Μάλιστα από τον πρώτο μήνα εφαρμογής, τα αποτελέσματα ήταν άμεσα , με ανταπόκριση των καταναλωτών σε ποσοστό 15%. «Στόχος μας ήταν τόσο η διευκόλυνση των δημοτών όσο και ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΥΑΟ» σημείωσε ο κ. Τσελεμπής, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, όπως και από τα την αύξηση των εσόδων παρά το γεγονός ότι τα τελευταία περίπου δυόμιση χρόνια η συνολικά μείωση στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΟ, ανέρχεται στο 25%.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα