Ορεστιάδα: Στέλιος Ρόκκος και Νικηφόρος «ανοίγουν» την 23η Συνάντηση Νέων στις όχθες του πουταμού Άρδα

10:44 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με Στέλιο Ρόκκο και Νικηφόρο, στην κεντρική σκηνή, «ανοίγει» το φετινό μουσικό πρόγραμμα της 23ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2017, την Τετάρτη, 26 Ιουλίου , στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές του δήμου Ορεστιάδας. Βάση του κεντρικού κοσμού του προγράμματος, θα εμφανιστούν, στις 27 του μήνα οι Βαγγέλης Κακουριώτης, ΟΝΙRAMA, Timbre n’ Timbres, την Παρασκευή, 28, οι INK, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ματούλα Ζαμάνη, το Σάββατο, στις 29, Ελένη Φουρέϊρα, ΝΙΝΟ με την Ελευθερία Ελευθερίου,

Ζαφείρης Πασιαλής και την Κυριακή, 30 Ιουλίου θα «κλείσουν» τη φετινή διοργάνωση, η Τάμτα και ο Γιώργος Μαζωνάκης. « Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος στη μουσική να βάλουμε ταυτότητα, σύνορα και διαχωριστικά. Οι κακοπροαίρετες κριτικές για το πρόγραμμα προέρχονται από άτομα που δεν στήριξαν ποτέ το φεστιβάλ. Επιδίωξή μας είναι να αφουγκραστούμε το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας» σχολίασε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, ο πρόεδρος της διοργανώτριας ΔΗΚΕΠΑΟ, Αρχοντής Αρχοντίδης. Επιπλέον, σημείωσε πως τουλάχιστον από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, δεν έχει «φτάσει» στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑΟ, καμία έγγραφη πρόταση ή σκέψη, από πολίτη, φορέα ή επικεφαλής παράταξης του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές που θα ισχύσουν είναι , 10 ευρώ το ημερήσιο εισιτήριο, 30 ευρώ για τους κατασκηνωτές (15% μειωμένο σε σχέση με πέρυσι), 5 ευρώ για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και άνεργους, ενώ τα ΑμεΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη-Συνέντευξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα