Ορεστιάδα: Μέχρι 22/2 οι δηλώσεις συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση

11:56 21/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Από σήμερα και μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές από τη ΔΗΚΕΠΑΟ οι δηλώσεις συμμετοχής καρναβαλικών τμημάτων για την παρέλαση που θα γίνει την Τσικνοπέμπτη, 28 Φεβρουαρίου.

Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφία της κοινής στολής με την οποία θα μεταμφιεστούν εκείνη την ημέρα τα μέλη των ομάδων, οι οποίες θα πρέπει να αποτελούνται από 10 καρναβαλιστές τουλάχιστον. Η σειρά εμφάνισης των ομάδων θα καθοριστεί μετά από κλήρωση που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ τα αμιγώς παιδικά γκρουπ θα προηγηθούν

των ενηλίκων. Η παρέλαση των καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης από το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, όπου θα ακολουθήσει διαγωνισμός καλύτερης αμφίεσης και παρουσίασης και απονομή βραβείου στην ομάδα που θα διακριθεί από ειδική πενταμελή επιτροπή. Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετέχουν ως οργανωμένα group: Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα Τάξεις Σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Φοιτητών, Καταστήματα ή και πρωτοβουλίες πολιτών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα