Παναιτωλικός: Ήττα από τον ΟΦΗ

11:24 21/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός στην Κρήτη από τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Superleague . Eκπληκτικό ντεμπούτο του Ναμπί που πέτυχε τα δύο γκολ των γηπεδούχων με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Κλειδί του αγώνα το χαμένο πέναλτι του Μοράρ και η αποβολή του Κυριακίδη.

Ο ΟΦΗ

μπήκε πιο «δυνατά» στο παιχνίδι ,παίζοντας στο μισό γήπεδο τον Παναιτωλικό.Η εδαφική υπεροχή των Κρητικών μετουσιώθηκε σε γκολ στο 27΄, όταν ο Ναμπί με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη.Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και στο 34′ έφτασε στο γκολ ,ο Μοράρ εκτέλεσε φάουλ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στρέτζος. Στο 37’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε την εκτέλεση του Μοράρ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο 70’ ο Κυριακίδης μπλόκαρε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ο διαιτητής Κοτσάνης με υπόδειξη του βοηθού Σινιοράκη απέβαλε τον τερματοφύλακα και άφησε αναίτια τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες. Στην εκτέλεση του φάουλ που καταλόγισε, ο Ναμπί ευστόχησε σημειώνοντας το δεύτερο γκολ στο 74’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βουό στο 86’.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση. Αιτία ήταν ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο προπονητές. Ο Τραϊανός Δέλλας κι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες στις δηλώσεις τους μετά τη λήξη του ματς.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας από τον προπονητή του ΟΦΗ.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο:

«Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες.»

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν (86’ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπί (90′ Οικονόμου), Βουό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους, Μαλής, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Λιάβας (60′ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μοράρ.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα