Ορεστιάδα: Ο Κ. Ασκούνης σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

19:04 29/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Γόνιμη και παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε την Κυριακή στη Ν. Ορεστιάδα, με μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Υπεύθυνος Οργανωτικής και Πολιτικής Γραμματείας ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κώστας Ασκούνης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η κατάθεση σκέψεων και προβληματισμών, ενώ όπως είπε σε δηλώσεις στην ΕΡΤ ο κ. Ασκούνης, κύριος στόχος του ΠΑΣΟΚ

και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι η ενίσχυση της ώστε «να παίξει καθοριστικό ρόλο και να αναπτύξει αυτόνομο λόγο σε μία περίοδο όπου το κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα δυσχερές την ίδια ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθύνει ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας». «Δεν συνεργαζόμαστε ούτε είμαστε μπαλαντέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά δεν στηρίζουμε και την παλινόρθωση της δεξιάς» σημείωσε ο κ. Ασκούνης υπογραμμίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «μία ευρεία εθνική συνεννόηση καθώς κανένα κόμμα δεν θα τα καταφέρει μόνο του με τα τεράστια προβλήματα του τόπου και ότι είναι χρήσιμη η ευρεία συσπείρωση των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στον Ευρωπαϊκό δρόμο». «Κανένας μόνος του δεν μπορεί, όλοι μαζί μπορούμε» υποστήριξε ο Υπεύθυνος Οργανωτικής και Πολιτικής Γραμματείας ΠΑ.ΣΟ.Κ..

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα