Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στην Ξάνθη

13:36 26/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Ξεκινήστε Μπριτζ!» προτρέπει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στην Ξάνθη σημειώνοντας ότι «Είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό πνευματικό παιχνίδι που έχει εφευρεθεί.» Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 19:00 στον Πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27.

«Το Μπριτζ παίζεται με τα φύλλα της τράπουλας αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα χαρτοπαίγνια,

αφού είναι άθλημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο και συναρπάζει με τη δική του μοναδική γλώσσα και τον ιδιαίτερο σύνθετο κώδικα επικοινωνίας.» δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Ομίλου σημειώνοντας ότι «Από τα πρώτα κιόλας βήματα θα ανακαλύψετε πόσο ευχάριστο και συναρπαστικό μπορεί να γίνει.»

Όπως τονίζουν «Είναι ένα παιχνίδι έξυπνο, διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό. Προάγει την κοινωνικότητα καθώς τα βασικά του στοιχεία είναι η επικοινωνία και η συνεργασία. Απαιτεί και εξασκεί τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη συνδυαστική σκέψη, τη διορατικότητα, την άμιλλα.» προτρέποντας «Ελάτε να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Μπριτζ! Δώστε νέα διάσταση στη ζωή και την καθημερινότητά σας και παράλληλα γίνετε μέλος μιας μεγάλης παρέας. Αυτό το φθινόπωρο μαθαίνουμε Μπριτζ!»

Info
Ο νέος κύκλος μαθημάτων για νέους παίκτες ξεκινάει στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27, όπου είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.
Πληροφορίες–εγγραφές: Κύρος Πασσάς (6945808255), Γιώργος Αποστολίδης (6974650736).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα