Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη

13:53 17/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκροί στο σπίτι που διέμεναν σε κεντρικό σημείο της πόλης της Μεσσήνης, βρέθηκαν ενας 59χρονος και η 10χρονη μονάκριβη κόρη του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε το κορίτσι με την κυνηγετική του καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Πατέρας και παιδί διέμεναν μόνοι οι δυό τους καθώς η μητέρα είχε «φύγει» από καρκίνο πριν λίγα χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 59χρονος δεν ήταν άτομο με προβληματική συμπεριφορά, εικάζεται ως εκ τούτου οτι υπάρχει πιθανότητα το όπλο να εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα να τραυμάτισε θανασιμα το παιδί,

οπότε αμέσως μετα ο δράστης και αυτόχειρας, αυτοκτόνησε, συνειδητοποιώντας την πράξη του. Άλλοι κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα καθώς ο 59χρονος ήταν χειριστής μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών και τελευταία δεν είχε συχνά μεροκάματο.
Ο αδελφός του, ήταν εκείνος που με τη βοήθεια της αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα και αντικρυσαν το θέαμα γύρω στις 10 το πρωί. Αρκετά νωρίτερα, γύρω στις 7.30 οι γειτονες είχαν ακουσει δύο πυροβολισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα