Ο Τσίπρας στη Θράκη: Δηλώσεις για επενδύσεις και δανειστές

15:44 5/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να επιλέξει με ποιο μοντέλο επενδύσεων είναι. Αν είναι με το μοντέλο της λεηλασίας, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει απέναντί του όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που θέλει να ζήσει με προοπτική». Αυτό τόνισε ο κ Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και Δημάρχους της Θράκης.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα επισκεφθεί την περιοχή το επόμενο διάστημα, θέλοντας «να αναδείξει και το εναλλακτικό πρόγραμμα του κόμματός του για την αναβάθμιση και ανάπτυξη μιας ιδιαίτερα ιστορικής και ευαίσθητης περιοχής, όπως είναι». Ο κ. Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει και τη συζήτηση για τους μισθούς και τις απολύσεις στο δημόσιο. Είπε συγκεκριμένα:

«Τι σχόλιο να κάνει κανείς όταν οι ίδιοι άνθρωποι που παραδέχονται το λάθος όχι μόνο επιμένουν σε αυτό αλλά ζητούν μεγαλύτερη δόση από το λάθος.Το μόνο που μπορώ να πω, είναι οτι δεν έχουμε απλά μια κυβέρνηση που επιμένει στο λάθος, έχουμε τη λάθος κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτήν την αδιανόητη επιμονή κάποιων που, μάλλον, φαίνεται ότι, τελικά, δεν έχουν στόχο να ρυθμίσουν τα δημοσιονομικά ελλείμματα της ελληνικής οικονομίας αλλά να λεηλατήσουν τη χώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα