Ο τελικός-γιορτή με πολλές εκπλήξεις στις 12 Μαρτίου

01:31 8/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις ετοιμάζει η Ε.Π.Σ. Σερρών για τον τελικό του κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μεταξύ των ομάδων της Δόξας Λιθοτόπου και της Ελπίδας Σκουτάρεως.

«Επιθυμούμε και θα είναι ο τελικός μια γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής υπογραμμίζοντας ότι στόχος της διοίκησης του είναι η αναβάθμιση του θεσμού και φυσικά του τελικού της διοργάνωσης. Η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο

έγινε χθες παρουσία παραγόντων των δύο ομάδων με τη Δόξα Λιθοτόπου να έχει τον πάγκο του Πανσερραϊκού (ως τυπικά γηπεδούχος) και η Ελπίδα Σκουτάρεως αυτόν της φιλοξενούμενης ομάδας. Με τις θέσεις των ομάδων αντιστοιχούν και οι χώροι στις κερκίδες για τους φιλάθλους τους. Η Ε.Π.Σ. Σερρών αποφάσισε να φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 του Δημοτικού γηπέδου Σερρών παιδιά από ακαδημίες και σχολεία. Μάλιστα πριν τη σέντρα του τελικού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και το τυχερό παιδί θα κερδίσει μια φανέλα ομάδας ενώ θα έχει τη δυνατότητα να συνοδέψει τον διαιτητή στη σέντρα του γηπέδου, να παρακολουθήσει τον αγώνα από τη θέση του τέταρτου διαιτητή και να πάρει μαζί του την μπάλα του αγώνα. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί.

«Πιο κοντά δεν γίνεται»

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ του τελικού θα είναι εντυπωσιακό, το σλόγκαν θα είναι «ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» και θα συνδέει το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την μεγάλη ομάδα του Νομού, τον Πανσερραϊκό με πρωταγωνιστές δύο παίκτες των ομάδων που έγραψαν τη δικιά τους ιστορία με τον Πανσερραϊκό, τον Αλέκο Μουτίδη (Δόξα Λιθοτόπου) και τον Σάκη Γκόγκα (Ελπίδα Σκουτάρεως).

Ανάδειξη MVP

Μετά το τέλος του τελικού της ΕΠΣ Σερρών οι αθλητικογράφοι που θα τον καλύψουν θα κληθούν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη (ΜVP) του αγώνα στα πρότυπα μεγάλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Μετάθεση των αγώνων

Παραμονές του τελικού, το Σάββατο 11 Μαρτίου θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική της Επίλεκτης κατηγορίας ενώ τα παιχνίδια των δύο φιναλίστ θα διεξαχθούν άλλη μέρα (Τετάρτη). Το Σάββατο επίσης θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια των δύο ομίλων της Ανώτερης κατηγορίας, ενώ όλα τα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένα για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θα μετατεθούν μια εβδομάδα πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα