Ο ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική επικαιρότητα – δήμο Ζακύνθου

13:44 11/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

‘’Η νέα χρονιά αποτελεί ορόσημο για τη χώρα καθώς έχει διαμορφωθεί μια νέα κατάσταση με ριζικές αλλαγές που έχουν επιφέρει στροφή στην οικονομία , την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων και την έξοδο από την μνημονιακή εποχή τον Αύγουστο του 2018 ‘’, ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο συντονιστής της τοπικής νομαρχιακής του Σύριζα Αντ. Κασσιμάτης με αφορμή την πολιτική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος,

η οποία έχει προγραμματισθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 8 μμ στο ξενοδοχείο ‘’Παλατίνο ‘’ με ομιλητή το τοπικό Βουλευτή και Υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή .

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Κασσιμάτης επεσήμανε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης που επίκειται το ερχόμενο διάστημα και παρά το δημοσιονομικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε με την επιβάρυνση κυρίως της μεσαίας τάξης ,όπως και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στο οποίο υπάρχουν όπως είπε και θετικά στοιχεία , παρά τις διαμαρτυρίες που εκδηλώνονται από τ’ αριστερά με αφορμή την δικαιολογημένη ρύθμιση στην οποία απαιτείται το 50% συν ένα , των οικονομικά τακτοποιημένων μελών των επιχειρησιακών σωματείων για την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων και οι οποίες αποσκοπούν να σχηματίσουν ένα νέφος παραπληροφόρησης από την αντιπολίτευση.

Αναφορικά με τα ζητήματα που αφορούν το δήμο , ως επικεφαλής της ελάσσονος δημοτικής μειοψηφίας ο κ. Κασσιμάτης είπε για σημαντική δυσλειτουργία της δημοτικής πλειοψηφίας η οποία δεν μπόρεσε να σχηματίσει αυτοπρόσωπη πλειοψηφία προκειμένου να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . ‘’Ανάλογη νομολογία δεν υπάρχει σχετικά με τις πλαστές δικαστικές εντολές όπως αποκαλύφθηκαν στο δήμο πρόσφατα και που αποδεικνύουν και τα διοικητικά προβλήματα του δήμου ‘’, ανέφερε ο νομικός και μέλος της νομαρχιακής του σύριζα Λευτέρης Γιαννατος .

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα