Προανήγγειλε μετεγγραφικές εξελίξεις στην Ανόρθωση

Εξελίξεις τόσο σε θέμα μετεγγραφών όσο και αποχωρήσεων προανήγγειλε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. Αναφέρθηκε επίσης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και για στο χθεσινό ματς κυπέλλου με την Αγία Νάπα.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Αγία Νάπα: Περιμέναμε να έρθει με πιο εύκολο τρόπο η νίκη που θα μας έδινε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Ο στόχος της νίκης επιτεύχθηκε αλλά ο επαναληπτικός θα είναι δυσκολότερος απ’ ότι περιμέναμε. Από χθες το μυαλό όλων είναι στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα και στο πως

θα παρουσιαστούμε για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτει και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά την δουλειά του. Είναι θέματα που γνωρίζει η τεχνική μας ηγεσία. Θα πάμε να χτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία. Μάθαμε να παλεύουμε για τη νίκη και αυτό θα πράξουμε και στο ντέρμπι. Είναι ένα ντέρμπι. Κάθε νίκη έχει πολλά οφέλη. Δίνει τρεις βαθμούς αλλά δίνει και ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το τρίποντο στο Τσίρειο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Απείχε ο Παλάνγκα από την σημερινή προπόνηση. Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Γκάντσεφ, Ράγιος και Σισέ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Ο ΓΚάντσεφ έχει λιγότερες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι».

Για τα εισιτήρια του αγώνα στο Τσίρειο: «Θεωρείται θέμα χρόνου να εξαντληθούν τα εισιτήρια. Είναι λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας».

Για τον προγραμματισμό: Είμαστε σε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε αναμονή αλλά εντατικοποιούνται οι προσπάθειες. Θεωρώ ότι αρκετά σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις και για προσθήκες και για αποχωρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα