Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου παρουσίασε συνδυασμό και πρόγραμμα

09:03 18/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Χθες στο θέατρο ΦΟΜ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Παναγιώτη Ζαφειρίου και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ», ανακοίνωσε το προεκλογικό του πρόγραμμα, το οποίο θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συνδυασμού www.zafeirioulesvos.com για συζήτηση με τους δημότες.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος εκτέθηκαν αναλυτικά τρεις βασικοί πυλώνες του, που αποτελούν προτεραιότητες του συνδυασμού, όπως το θέμα του τουρισμού για το οποίο μίλησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Θεοδωρέλλη, το προσφυγικό

ζήτημα, το οποίο ανέλυσε λεπτομερώς η επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Σπυρέλλη και το θέμα της επιχειρηματικής αξιοποίησης του Δήμου Λέσβου στο οποίο αναφέρθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λύμπος. Για τις αναγκαίες παρεμβάσεις με στόχο την αλλαγή και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Λέσβου τοποθετήθηκε ο συντονιστής της παρουσίασης Χαράλαμπος Βερβέρης.

Στο λόγο που έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Ζαφειρίου, δεσμεύτηκε για την άμεση επισκευή του υπάρχοντος κολυμβητηρίου και ένταξη αυτού σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, ώστε και πάλι ο αθλητισμός της κολύμβησης να βρει ένα σπίτι μέχρι την δημιουργία νέων πληρέστερων εγκαταστάσεων, τη δημιουργία γραφείου του Δήμου Λέσβου στις Βρυξέλλες για άμεση απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων για κάθε τομέα που αφορά στην αυτοδιοίκηση και τέλος -ένα από τα πιο μεγάλα εγχειρήματα- την καθιέρωση πτήσης σε εβδομαδιαία βάση από Μυτιλήνη προς Αθήνα μετ’ επιστροφής σε συγκεκριμένες ημέρες, με συγκεκριμένο ειδικό χαμηλό ναύλο αποκλειστικά για τους δημότες της Λέσβου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση των πρώτων 33 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον κ. Απόστολο Βαρελτζή ο οποίος αν και δεν είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ζαφειρίου, στηρίζει τον ίδιο ενεργά πιστεύοντας στην αλλαγή, που πρεσβεύουν οι αρχές του και στις ικανότητες των νέων προσώπων που τον απαρτίζουν.

«Τα μέλη του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» ευχαριστούμε τέλος όλους όσους παρευρέθηκαν στην παραπάνω εκδήλωση, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καλώντας συνάμα σε εγρήγορση κάθε ενεργό πολίτη του τόπου μας, προκειμένου η Λέσβος μας να αναδειχτεί σε πρωταγωνίστρια εξελίξεων και καινοτομιών, που θα πραγματωθούν με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής των δημοτών της. Με εκτίμηση και σεβασμό στο Λέσβιο δημότη και στον τόπο» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι υποψήφιου που πλαισιώνουν τον δημοτικό συνδυασμό «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ».

The post Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου παρουσίασε συνδυασμό και πρόγραμμα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα