Ο Παγέ «λύτρωσε» τους Γάλλους στο 89΄

00:41 11/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ένα ασύλληπτο σουτ στο 89΄ της αναμέτρησης ο Παγέ χάρισε τη νίκη στη Γαλλία με 2-1 επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του Euro2016 που έγινε στο «Saint-Denis» στο Παρίσι. Οι «τρικολόρ» προηγήθηκαν με τον Ζιρού στο 58΄, ισοφάρισε με πέναλτι επτά λεπτά αργότερα ο Στάνκου, για να έρθει ο κορυφαίος της βραδιάς Παγέ που πέτυχε γκολ υποψήφιο για τα καλύτερα της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου προσπάθησε

να αιφνιδιάσει από την αρχή και θα το πετύχαινε, αν ο Λιορίς δεν έδιωχνε στο 4΄ ενστικτωδώς το κοντινό πλασέ του Στάνκου πάνω στην γραμμή του τέρματος!

Οι Γάλλοι «απάντησαν» με κεφαλιά του Γκριζμάν στο δοκάρι στο 14΄ και από το σημείο εκείνο έδειχναν να ελέγχουν το ματς. Παρόλα αυτά, πάλι οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, όταν από έξοχη μπαλιά του Στάντσιου ο Στάνκου μόνος απέναντι από τον Λιορίς σούταρε ελάχιστα άουτ (48΄).

Ενα σοβαρό λάθος σε έξοδο του Ταταρουσάνου εκμεταλλεύτηκε ο Ολιβιέ Ζιρού και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 58΄, σε μια φάση πάντως με υποψία επιθετικού φάουλ του Γάλλου στράϊκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα