«Ο Καρυοθραύστης» ξαναχορεύει στο ΔΩΛ

20:51 7/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την τεράστια επιτυχία της μουσικοχορευτικής παράστασης των Χριστουγέννων της Σχολής Χορού «Burn the Floor» με το έργο του Τσαϊκόφσκι «Ο Καρυοθραύστης» και μετά από επιθυμία πολλών που δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν, θα επαναληφθεί για καλό σκοπό την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Οι 280 μαθητές και 20 καθηγητές της Burn the Floor θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή για να δώσουν τον καλύτερό

τους εαυτό, αλλά κυρίως για να βοηθήσουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ελληνική Μέριμνα για την Παιδική Στέγη Λάρισας» στο δύσκολο έργο του. Σημεία Προπώλησης:

Α. (300 εισιτήρια) από τη γραμματεία της Σχολής (Μ.Αλεξάνδρου 7-11, 1ος όροφος / τηλ:2410 252 365–6984 56 8880)

Β. (100 εισιτήρια) από την έδρα της Παιδικής Στέγης (31 Αυγούστου 36 / τηλ: 2410 288 275 – αφορά τους γονείς των παιδιών της Παιδικής Στέγης)

Γ. (95 εισιτήρια) από την είσοδο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την ημέρα της παράστασης, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 (από τις 10:00 έως και τις 12:00 /Έναρξη παράστασης)

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδική Στέγη Λάρισας.

Τα εισιτήρια της παράστασης θα είναι αριθμημένα (από το Νο1 έως και το Νο 495). Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως δεν επιτρέπεται να υπάρχουν όρθιοι θεατές, βάση των κανονισμών του Δημοτικού Ωδείου. Για τους παραπάνω λόγους τα εισιτήρια θα διατεθούν με τον πλέον δίκαιο τρόπο και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας από τα παραπάνω σημεία προπώλησης.

Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν τις επιπλέον δωρεές τους, είτε σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης (σε ειδικό καλάθι που θα υπάρχει στην είσοδο του Δημοτικού Ωδείου), είτε σε μετρητά, παραλαμβάνοντας νόμιμη απόδειξη από το

Φιλανθρωπικό Σωματείο της Ελληνικής Μέριμνας κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Λίγα λόγια για την ιστορία:

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό µαγικό παραµύθι που αφορά µια ξύλινη κούκλα την οποία τη χάρισε στη µικρή Κλάρα ο νονός της παιχνιδοποιός και μάγος Ντροσελµάγιερ. Η κούκλα, ήταν ένα μικρό κινούµενο στρατιωτάκι που λειτουργούσε ως Καρυοθραύστης. Η µικρή Κλάρα, η βασική μας ηρωίδα θα ονειρευτεί µια άκρως μαγική ιστορία παρέα µε τον Καρυοθραύστη, που την παραµονή των Χριστουγέννων θα ταξιδέψουν σε μια παραμυθένια ονειροχώρα όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Γενική επιμέλεια παράστασης: Χρήστος Κατούνας

Διασκευή σεναρίου & σκηνοθεσία: Αναστάσιος Δεληγιάννης

Διανομή ρόλων: Καρυοθραύστης : Μάριος Τσχβαράτζεμ, Κλάρα : Γεωργία Γερογιάννη, Νονός Ντροσελμάγιερ: Ταριέλ Γκαλτζίδης, Νταντά: Ελεάνα Στρατή, Γονείς Κλάρας: Χρήστος Κατούνας & Δήμητρα Νταϊλιάνη, Στρατηγοί: Νίκος Κανέλλης & Σεργκέι Ιριτζιάν, Απομηχανής Θεός: Βασίλης Ζλεντίδης. Και πολλοί ακόμα ρόλοι που ενσαρκώνουν οι μαθητές της σχολής. Αφηγητής, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Φωτίου. Χορογραφίες: Βαϊτση Δήμητρα, Γκαλτζίδης Ταριέλ, Ζλεντίδης Βασίλης, Ιριτζιάν Σεργκέι, Κανέλλης Νίκος, Κατούνας Χρήστος, Κατούνας Στέλιος, Καφφές Κοσμάς, Κίτσου Άννα, Λεοντάρης Δημήτρης, Λουκάκης Μάριος, Μαστοροδήμος Χρήστος, Νάρη Ελένη, Νταϊλιάνη Δήμητρα, Πισσάς Απόστολος, Ρηγάκης Αλέξανδρος, Σαίτη Αλεξάνδρα – Ιωάννα, Σταματάκη Αρμονία, Στεργιούλη Μαραντίνα, Στρατή Ελεάνα, Τσχβαράτζε Μάριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα