Ο Ηλίας Εγγονίδης προπονητής στην Ελπίδα Σκουτάρεως

22:29 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον Ηλία Εγγονίδη στον πάγκο της θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία η Ελπίδα Σκουτάρεως.

Η κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Σερρών ανακοίνωσε σήμερα το νέο της προπονητή που είναι ο Ηλίας Εγγονίδης. Ο 41χρονος προπονητής διαδέχεται τον Αλέξη Γκράτσιο που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου και παραμένει στο σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής. Άλλωστε όπως είχε πει σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών δεν επιθυμούσε για προσωπικούς λόγους και υποχρεώσεων να παραμείνει στο πόστο του

πρώτου προπονητή. Η χρονιά είχε ξεκινήσει με τον Στέλιο Ρίζο (είχε πανηγυρίσει την άνοδο) και ακολούθησε ο Νίκος Κουζουτζίδης.


Ο Ηλίας Εγγονίδης γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1975, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, τον Ορφέα Χρυσοχωράφων και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό. Στη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού αγωνίστηκε στα δύσκολα χρόνια, σε τέσσερα πρωταθλήματα (40 συμμετοχές και 10 γκολ). Μάλιστα είχε πετύχει στις 25 Μαΐου 1996 το νικητήριο γκολ στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λαμία με τη νίκη τότε να «κλειδώνει» την άνοδο στη Β εθνική. Εκείνη τη χρονιά ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας με 9 τέρματα. Μετά τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου(Δ΄Εθνική), δύο χρόνια στη Λαμία (Γ΄ Εθνική), στην Ηράκλεια(Δ΄ Εθνική), στο Μεγαλοχώρι, στην Κοίμηση, στη Νέα Ζίχνη, στη Νέα Τυρολόη, στα Χρυσοχώρα και στη Βυρώνεια. Ο 42χρονος τεχνικός είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Β΄ ενώ κάθισε στον πάγκο των Χρυσοχωράφων, της Βυρώνειας, του Διγενή Άνω Ποροΐων, του Ηρακλή Λιμνοχωρίου και της Σαλαμίς Γονίμου.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι:

«Όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά τον τελικό κυπέλου θα έρθει και η ανακοίνωση του νέου προπονητή της ομάδας μας. Η διοίκηση της ομάδας ήθελε να βάλει ένα νέο πρόσωπο μπροστά στο τιμόνι και την οικογένεια της Ελπίς και δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης στον Ηλία Εγγονίδη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας με πολλές φιλοδοξίες αναλαμβάνει να βοηθήσει στα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέση η διοίκηση. Ο τελευταίος είναι ένας νέος προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία ως ποδοσφαιριστής αφού έχει περάσει και από την ομάδα του Πανσερραϊκού. Του ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα μας στα μέγιστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα