Ο Δήμος Ζακύνθου για σκουπίδια-«Ανεύθυνες» δηλώσεις

15:28 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

“Τελευταία κάποιοι που θέλουν το κακό και την καταστροφή της Ζακύνθου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί μας, αναρτούν ανεύθυνες δηλώσεις από ανεξάρτητους-αντιπολιτευόμενους συμβούλους και όχι μόνο”, επισημαίνει η Δημοτική Αρχή, υποστηρίζοντας πως «οι ενέργειες αυτές θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή εκτέλεση του έργου, που έχει εγκριθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία και παρακολουθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

Επίσης, η Δημοτική Αρχή, αναφέρει ότι:

«Οι κινήσεις αυτές είναι εγκληματικές εις βάρος της Ζακύνθου. Για να φτάσουμε εδώ που είμαστε

σήμερα με το χρηματοδοτημένο πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Δημόσιες Επενδύσεις, προηγήθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απορρίπτει κάθε ένσταση για το νέο χώρο διαχείρισης.

Επίσης, το πρόγραμμά μας έχει ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί ως πρωτοπόρο, ενώ βραβευθήκαμε γι αυτό. Ιδέες μέχρι σήμερα έχουμε πάρει πολλές από εταιρείες που διαχειρίζονται τα απορρίμματα στην Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό (Γερμανία, Ρωσία, κλπ).

Σήμερα βαδίζουμε σταθερά στην επίλυση του προβλήματος. Οποιαδήποτε ενέργεια και ανάρτηση στο FB, που αμφισβητεί και θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα του Δήμου είναι καταδικαστέα και ο καθένας από εμάς ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Προσθέτει, δε, πως «Η Ζάκυνθος έχει νωπή την εμπειρία της παραμονής των απορριμμάτων στους δρόμους ή της εναπόθεσής τους σε ανεξέλεγκτες χωματερές. Δεν θα ξαναζήσουμε παρόμοια κατάσταση. Οι Ζακυνθινοί επαγρυπνούν και δεν ακούνε ούτε διαβάζουν κανέναν ανεύθυνο μικροπολιτικό που ασχολείται μόνο με τη δική του προβολή και όχι για το καλό της Ζακύνθου. Τελείωσαν τα ψέματα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα