Ο Δ. Βίτσας μιλάει για την παραίτηση Βουδούρη (audio)

14:44 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην παραίτηση Βουδούρη, αναφέρθηκε κατά τη συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Ισορροπίες και ανισορροπιες» στη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα ο αναπληρωτής υπουργός Εθ. Άμυνας και συντονιστής Διυπουργικού για το προσφυγικό, Δημ. Βίτσας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει αντιπαράθεση».

Ο κος Βίτσας αναφερόμενος στο κόστος για κάθε πρόσφυγα είπε ότι «είναι περίπου 1.800 ευρώ το χρόνο για τη σίτιση και δεν ξέρει για ποιο λόγο κάνει την αντιστοίχιση με

την φιλοξενία ο κος Βουδούρης». Σε ερώτηση εάν πρόκειται για αιχμή για τις ΜΚΟ ο κος Βίτσας απάντησε ότι «πολλά μπορεί να είναι αλλά ο καταγγέλλων οφείλει να το διευκρινίσει».

Για τις δομές φιλοξενίας οι οποίες, ο κος Βουδούρης, ισχυρίζεται ότι παραμένουν ακυβέρνητες, ο Δημ.Βίτσας είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό, αναγνώρισε ότι από κυβερνητικής πλευράς αποτελεί αρρυθμία η μη υπογραφή του διορισμού του Οδ. Βουδούρη από τον Γιάννη Μουζάλα ενώ αμφισβήτησε τον ισχυρισμό Βουδούρη ότι επιχειρεί δύο μήνες να μιλήσει με τον Γιάννη Μουζάλα λέγοντας «περίεργο μου φαίνεται. Βρίσκονται στο ίδιο υπουργείο».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα