Ο Χρήστος Χασανίδης νέος προπονητής στην ΑΕΛ

11:24 10/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Χρήστος Χασανίδης, μέλος του τεχνικού τιμ της χρονιάς που τελείωσε. Ο Λαρισαίος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ΑΕΛ με στόχο μια εξίσου αξιόλογη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Η διοίκηση των «Βυσσινί» εύχεται στο Χρήστο καλή δύναμη και πιστεύει

ότι με τη σκληρή δουλειά του και την αρωγή διοίκησης και κόσμου, «θα επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους».

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΛ η οποία με τιμά με την πρόταση που μου έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Πιστεύω πως με τη σωστή συνεργασία παικτών, προπονητών και διοίκησης θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να προσφέρουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας».

Παράλληλα η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

«Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αβραάμ Παπαδόπουλο. Η επταετής του παρουσία στον πάγκο της ομάδας μας συνοδεύτηκε από σωρεία επιτυχιών και ανόδων, από την Α2 ΕΣΚΑΘ ως την Α2 Εθνική, και η προσφορά του στο Σωματείο μας υπήρξε ανεκτίμητη. Ευχαριστούμε τον Αβραάμ για αυτά τα χρόνια, του ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α1 ως βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου στον νεοσύσταστο σύλλογο ΓΣΛ-Φάρο Κερατσινίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα