Ο Αναστ.Μαρίνος για συνάντηση με Χ.Θεοχάρη

16:39 11/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ερώτηση στη Βουλή για σοβαρό θέμα της Ζακύνθου θα γίνει το επόμενο διάστημα από τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην γενικό γραμματέα δημοσίων εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη.

Η ενέργεια αυτή είναι αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε μαζί του, όπως υποστηρίζει, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλυκών και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ζακύνθου, Αναστάσιος Μαρίνος, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και συζήτησαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα του νησιού, αλλά και χώρας μας.

Ο κ.Θεοχάρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον

για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί, με τα θέματα των απορριμμάτων και του νοσοκομείου, ζητώντας από τον κ. Μαρίνο, να βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή», ώστε να έχει άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, κάτι, που, βεβαίως, όπως αναφέρει ο δεύτερος, έγινε αποδεκτό με χαρά και ικανοποίηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής με την ιδιότητα του τεχνοκράτη -ειρήσθω εν παρόδω είναι ένας από τους κορυφαίους ανά τον κόσμο- ανέλυσε τις θέσεις του για την οικονομία και το πως η χώρα μας μπορεί να βγει από την κρίση, τονίζει ο κ.Μαρίνος.

Μάλιστα, ανέφερε, πως συμφώνησαν ότι προτεραιότητα έχουν οι νέοι, οι οποίοι δεν θα πρέπει να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για να βρουν εργασία, αλλά με μεθοδευμένες και στοχευμένες κινήσεις να μείνουν στην Ελλάδα και να ενταχθούν στον παραγωγικό ιστό, κάτι βεβαίως που δεν είναι δύσκολο να γίνει, αφού η πατρίδα μας έχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς (π.χ. εμπόριο, τουρισμός, γεωργία, ναυτιλία, νέες τεχνολογίες, κλπ).

Να σημειωθεί πως και αυτή η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνει ο κ. Μαρίνος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για να βγει η Ζάκυνθος από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και να έρθουν καλύτερες ημέρες, προκειμένου ο τόπος μας να απαλλαγεί από τις κακές και άστοχες πράξεις συμφεροντολόγων και μισαλλόδοξων.

Για αυτό το λόγο εξάλλου, το τελευταίο διάστημα έχει συναντηθεί με πολιτικές προσωπικότητες των Αθηνών, φέρνοντας αποτελέσματα. Και όλα αυτά δίχως να ζημιώνονται οικονομικά οι Ζακυνθινοί πολίτες, αφού τα έξοδα των ταξιδιών καλύπτονται από τον ίδιο, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία 35 χρόνια, υποστηρίζει η εν λόγω ανακοίνωση.

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Διότι όποιος υπηρετεί την πολιτική και τους πολίτες, έχει χρέος να μη κυνηγά το κέρδος και το προσωπικό όφελος, αλλά να φροντίζει για το γενικότερο συμφέρον. Όπως έλεγε και ο Ιρλανδός πολιτικός Daniel O’ Conell: «Τίποτα δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος»».

Keywords
Τυχαία Θέματα