Ο Ά.Κωνσταντάκης για συναυλία Κ.Χατζή στην Κεφαλονιά

15:42 10/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σήμερα όλοι στηρίζουμε τον ΠΑΟ Εύγερος-με μια μοναδική συναυλία», επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ), Άγγελος Κωνσταντάκης.

Αναλυτικότερα ο κ.Κωνσταντάκης αναφέρει ότι:

«Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη ‘’βραχνάδα’’ στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι

στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Με το άκουσμα των στίχων ‘’Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, …’’, λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:
‘’Απ’ τ’ αεροπλάνο’’, ‘’Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…’’, ‘’Ο Στρατής’’, ‘’Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει’’, ‘’Δε βαριέσαι αδερφέ’’, ‘’Κι ύστερα’’ , ‘’Η αγάπη όλα τα υπομένει’’ και τόσα άλλα!
Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.
Πέμπτη 10 Αυγούστου στο Γήπεδο Φαρακλάτων, στις 9.30μμ.
Θα υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, αναψυκτήριο και όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί!».

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»,
Café BAROQUE, Βιβλιοπωλείο Νεόφυτος, Ξυλεμπορική.
ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ: στο Καφενείο
ΛΗΞΟΥΡΙ: Βιβλιοπωλείο Happy House.
ΣΑΜΗ: Βιβλιοπωλείο ΜΑΜΟΥΘ.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ στην ΕΙΣΟΔΟ 12€

Keywords
Τυχαία Θέματα