Ο Rous και η μπάντα «Η σεληνάκατος του Τσάρλι» στο Faust

11:11 5/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του «Η σεληνάκατος του Τσάρλι» βρίσκονται την Τρίτη 6 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, στη σκηνή του Faust, με νέα τραγούδια και νέο ήχο.

O Γιώργο Ρους έγινε γνωστός τον Νοέμβριο του 2009, διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Ο πρώτος ομώνυμος δίσκος του που ακολούθησε, σημείωσε απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία και έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα»,

μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous. Ύστερα από χρόνια, με έντονη συναυλιακή παρουσία, και με ενδιάμεσους σταθμούς, πετυχημένες συνεργασίες, με συνθέσεις για καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου (στα τραγούδια «Ένα φιλί», «Καθρέφτης»), η Ανδριάνα Μπάμπαλη («Ούτε για αστείο»), ο Γιάννης Κότσιρας («Και θέλω εσένα»), επανήλθε με το δεύτερο ολοκληρωμένο προσωπικό του άλμπουμ. Με το “Rous II”, επιστρέφει στον δικό του δρόμο, που οδηγεί σε δέκα ολοκαίνουργια τραγούδια, υπογραμμισμένα με τον χαρακτηριστικό ήχο του, τους γεμάτους εικόνες στίχους του και τις μελωδίες που περνούν κατευθείαν στη μνήμη του κοινού.

Παύλος Μοναστηριώτης: Τύμπανα-Φωνητικά
Σίμος Συμεωνίδης: Κιθάρες
Νίκος Σβάνας: Μπάσο
Σταύρος Van der Wilt: Πλήκτρα-Φωνητικά

Τρίτη 6/3, Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 7 ευρώ

Faust
Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Τηλ. 210 3234095

Keywords
Τυχαία Θέματα