Ο Κουτογλίδης αντί του Ντεγκρά στην ΑΕΛ

14:15 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ματίας Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της ΑΕΛ και σίγουρα τα «επεισόδια» που θα ακολουθήσουν σε αυτό το σήριαλ μετά τα όσα έγιναν στην φυσούνα θα είναι πολλά. Ωστόσο, άνοιξε ο δρόμο για ένα νέο παιδί που θέτει εαυτόν στην αντρική ομάδα.

Η απομάκρυνση του Ματίας Ντεγκρά δημιούργησε μια κενή θέση στους τερματοφύλακες της ΑΕΛ. Ωστόσο η θέση αυτή αποφασίστηκε να καλυφθεί από τον 20χρονο τερματοφύλακα

της Κ20 της ΑΕΛ Απόστολο Κουτογλίδη. Ο γεννημένος στο Χορτερό Σερρών τον Ιανουάριο του 1997 ύψους 1,93 μ. τερματοφύλακας έχει προλάβει ήδη να πάρει μια γεύση από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς συμμετείχε σε αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Είχε συνεχείς κλήσεις μέχρι την Κ17 της Εθνικής Ελλάδας, ενώ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στα τμήματα Υποδομής και το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά την απομάκρυνση του Ματίας Ντεγκρά κλήθηκε για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο τερματοφύλακας της Κ20 Κουτογλίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα