Νίκος Παπαδόπουλος : «Νωρίτερα οι επιδοτήσεις των αγροτών»

14:00 6/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη συγχώνευση των ΤΕΙ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφέρθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για έναν ουσιαστικό διάλογο με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, προκειμένου να προχωρήσει η συγχώνευση για ένα πανεπιστήμιο στη Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα,

λειτουργικό και αποτελεσματικό.

« Ήμουν σίγουρος ότι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου είχε και έχει την πρόθεση να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, πριν προχωρήσει το εγχείρημα για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Μέσα από τον διάλογο θα ακουστούν προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν με γνώμονα ένα πανεπιστήμιο που θα καλύπτει τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι να ικανοποιεί τοπικιστικές αντιλήψεις. Όλες οι προτάσεις θα συζητηθούν για να προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας».

Αναφορικά με τα ζητήματα των αγροτών ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι ισχύουν όσα εξήγγειλε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης σχετικά με τα χρήματα που οφείλουν οι αγρότες στη ΔΕΗ.

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η πρώτη δόση των επιδοτήσεων να καταβληθεί νωρίτερα από πέρυσι στους παραγωγούς εξαιτίας των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα