Νίκη για το γόητρο

19:09 29/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο τη νίκη που «ψάχνει» από την αρχή του πρωταθλήματος επί ενός ισχυρού αντιπάλου, που βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται αύριο στις 17:00 (ΕΡΤ3 ) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Άρη.

Οι «κόκκινοι» αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό άγχος αφού έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν τα έχουν καταφέρει όμως με τις ομάδες της πρώτης εξάδας γνωρίζοντας την ήττα δύο φορές από Απόλλωνα, Λαμία και ΟΦΗ, μία φορά

από Τρίκαλα (εντός) και Σπάρτη ενώ και από τον αυριανό αντίπαλο τους γνώρισαν την πιο «βαριά» ήττα τους με 4-0 στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Τιμόθεο Τσελεπίδη ενώ είναι από τις λίγες φορές που έχει περίπου όλους τους παίκτες στη διάθεση του με τους Δημήτρη Γκούρτσα, Γιάννη Βοσκόπουλο, Γιώργο Σιάκκα και Ντούσαν Στέβιτς να επιστρέφουν στην αποστολή των «λιονταριών». Το δελτίο του Κυριάκου Γιαξή δεν έχει βγει κι έτσι ο νεαρός που πριν από λίγες μέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο θα κάνει σε άλλο παιχνίδι το ντεμπούτο του. Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι : Ρίστιτς, Μέλκας, Ιωαννίδης, Ντοράγκι, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Φουσού, Τσιμίκας, Ρούτσης, Πόζογλου, Γκούρτσας, Κανούλας, Τσούτσης και Κάκκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα