Εύστοχοι στη… ζωή

17:48 29/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα καλάθια που πέτυχαν ήταν από τα πιο σημαντικά στη ζωή τους. Ήταν καλάθια στη… ζωή ενώ ταυτόχρονα έδωσαν… τάπα στις εξαρτήσεις.

Ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων του Νομού Σερρών που συμμετείχαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυμνασίων Ν. Σερρών που διοργάνωσαν φέτος με μεγάλη επιτυχία από κοινού το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «ΟΑΣΙΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ομάδα Φυσικής Αγωγής). Ένα αθλητικό διήμερο, στο οποίο παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τα Γυμνάσια της πόλης των Σερρών,

αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση, θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά. Ένα μήνυμα διαχρονικό και πάντα επίκαιρο, όπως το «Τάπα στις εξαρτήσεις – Καλάθι στη ζωή», ήρθε για να ακουστεί δυνατά από και προς τα παιδιά!

Όσοι παρευρέθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, απόλαυσαν μπάσκετ, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς αντιπαλότητες. Απόλαυσαν μια άρτια διοργάνωση (οι άνθρωποι του ΟΑΣΙΣ και του τμήματος αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσαν τον καλύτερος τους εαυτό) , με πλήθος κόσμου στις εξέδρες. Για την ιστορία, την 1η θέση στα αγόρια κατέκτησε το 3ο Γυμνάσιο και στα κορίτσια το 4ο Γυμνάσιο Σερρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα