Νίκη για καλή… θέα

15:30 18/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πέμπτη του νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια του θα διεκδικήσει την Κυριακή ο Πανσερραϊκός που θα υποδεχθεί στις 15:00μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Καλλιθέα για την 21η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη αξία στην εκτός έδρας νίκη τους στα Χανιά και να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικύνδινη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα (αυτή τη στιγμή είναι στο

+13). Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Διλμπέρη είναι ότι στο απουσιολόγιο του βρίσκονται μόνο δύο παίκτες, οι τιμωρημένοι Γιώργος Σιάκκας και Γιώργος Κάκκο. Στον αντίποδα ο 42χρονος προπονητής μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Γαβριηλίδη (επιστρέφει από τιμωρία), Γιάννη Βοσκόπουλο (δεν αγωνίστηκε στα Χανιά λόγω ίωσης), Αλέξανδρο Τσούτση και Στέλιο Πόζογλου (αποθεραπεύτηκαν). Μάλιστα ο τελευταίος είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Σε αυτήν δεν βρίσκονται και οι Ηλίας Μέλκας και Ματίγια Τάντιτς. Ο Γιώργος Ιωαννίδης, με επτά κίτρινες, δηλώθηκε να απουσιάσει με Παναιγιάλειο (εκτός) και Αγροτικό Αστέρα (εντός). Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Κασίμης, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Καψάλης, Ιωαννίδης, Τζέσι Φουσού, Τσιμίκας, Παναγιωτίδης, Ρούτσης, Πόζογλου, Κανούλας, Γκούρτσας, Τσούτσης, Γαβριηλίδης, Άντριτς και Ντοράγκι.

Το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού

Η Football league δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών. Τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού είναι:

Τετάρτη 22 Μαρτίου (15:00μμ) Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός:

Κυριακή 26 Μαρτίου (15:00μμ) Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας:

Σάββατο 1 Απριλίου (15:00μμ ΕΡΤ3) Πανσερραϊκός-Απόλλων:

Κυριακή 9 Απριλίου (στις 16:00μμ) Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός:

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου (16:00μμ) Πανσερραϊκός-ΟΦΗ:

Σάββατο 22 Απριλίου (15:00μμ ΕΡΤ3) Λαμία-Πανσερραϊκός:

Keywords
Τυχαία Θέματα