Νίκες για Κορασίδες και Γυναίκες του ΑΣΠΕΤ

11:22 22/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νίκες ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κορασίδων και των γυναικών του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα το Σάββατο η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα των κορασίδων επικράτησε της Α.Ε. Φάριδος με 3-1 σετ (25-9, 25-17, 25-22, 25-14) σε ένα παιχνίδι που πήραν συμμετοχή και νέα πρόσωπα από την ομάδα των

παγκορασίδων κερδίζοντας εμπειρίες.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: Ζάβου ,Φωτοπούλου , Χρονοπούλου, , Κοπίτα, Σιάννα, Καραλέκα, Μητσοπούλου, Σιούντρη.

Α.Ε Φάριδος : Κονίδη Λ. Χριστοπάνου, Κονίδη Α. Ζερβούλια, Καλκάνη, Αραχωβίτη Α. Αραχωβίτη Γ. Κατσούλη , Χριστοφυλάκου , Σταρόγιαννη, Κονίδη Α.

Την Κυριακή και το γυναικείο τμήμα του ΑΣΠΕΤ επιβλήθηκε του Γ.Σ. Μεσσήνης με 3-0 σετ (20-11, 25-14,25-19). Ήταν ένα παιχνίδι όπου η ανωτερότητα της ομάδας της Τρίπολης ήταν εμφανής και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και να πάρουν κάποια κορίτσια αρκετό χρόνο συμμετοχής που δεν είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: Πεντεφούντη Νικητοπούλου Ζάβου Φωτοπούλου Χρονοπούλου Σενγκέργκι, Καραλέκα, Σιάννα, Σιούντρη , Σωτηροπούλου

Γ.Σ Μεσσήνης: Κορδονούρη, Τριανταφυλλοπούλου, Κότση, Τζιόκολα Ε. Γκορδάκη, Τζιόκολα Α. Τσικρικού, Πλιού, Δούνια.

Επόμενο παιχνίδι για τις γυναίκες την Κυριακή στην Μεγαλόπολη όπου θα αντιμετωπίσουν τα Λύκαια.

Αύριο Τετάρτη 23/1/2019 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι που αναβλήθηκε (λόγω χιονιού) με τον Σπαρτιατικό με τον οποίο συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΣΠΕΤ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα