Νέο συμβούλιο στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης

22:39 11/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχθηκε στις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλέχτηκαν κατά σειρά προτεραιότητας. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Αριστείδης Τσατσάκης, Μανόλης Κουτεντάκης, Γιώργος Μποτζάκης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Γιώργος Παγωμένος και Γιώργος Περδικογιάννης.

Αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν. Ηράκλειο Γιάννης Ανδρεαδάκης, Λασίθι Γιώργος Μαρής, Ρέθυμνο Απόστολος Τσομπανάκης και Χανιά

Μανόλης Καρπαδάκης.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τα μέλη του για τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται για την συνέχιση και την ενίσχυση των δράσεών του, με απώτερο σκοπό να αποκτήσει η Κρήτη και τα προϊόντα της, τη θέση που της αρμόζει στις αγορές και τις καρδιές όλου του κόσμου.
Στη συνέλευση αναφέρθηκαν κάποιοι από τους σημαντικούς στόχους της νέας τριετίας, που καλύπτουν ενέργειες για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων σε όλες τις κατηγορίες των Κρητικών προϊόντων. Η συνεργασία με διάφορους φορείς και η βελτιστοποίηση των συνεργειών με την Περιφέρεια Κρήτης, για την εξεύρεση κοινής πλατφόρμας όλων των εμπλεκομένων για την υλοποίηση δράσεων, έχει ως μοναδικό γνώμονα την καλύτερη εξαγωγική παρουσία και επιδόσεις των προϊόντων της Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα