Νέο κύμα κακοκαιρίας – Οι προβλέψεις – Η ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας (video)

16:16 4/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα. Μικρή άνοδος του υδραργύρου αναμένεται από την Τετάρτη. Έως τότε θα υπάρξουν κάποια διαλείμματα ύφεσης που όμως θα διατηρήσουν το θερμόμετρο σε πολύ χαμηλά επίπεδα και τον παγετό να κρύβει παγίδες. Η Πολιτική Προστασία συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις. Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με χιονοπτώσεις στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, ακόμη και μέσα στη Θεσσαλονίκη ενώ

μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός και στην Αττική. Στην τήρηση συγκεκριμένων μέτρων για την εργασία κάτω από δυσμενείς συνθήκες, αναφέρεται το Υπουργείο Εργασίας με ειδική ανακοίνωσή του. Με το τσουχτερό κρύο άναψαν και τα τζάκια και οι παραγγελίες καυσόξυλων ειναι αυξημένες. Θα δούμε ποια ξύλα να προτιμάμε, τις παγίδες αλλά και τις τιμές. Στο ρεπορτάζ η Άντζελα Ζούγρα, η Ελίνα Κολύβα.

Οι επόμενες μέρες

Η πρώτη ημέρα που αναμένεται άνοδος του υδραργύρου είναι την προσεχή Τετάρτη, όπως προκύπτει από τη σχετική πρόγνωση της ΕΜΥ για την περίοδο από την Κυριακή των Θεοφανείων έως και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα