ΝΔ: Ανεδαφικές υποσχέσεις από την κυβέρνηση

15:55 12/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκτός από την εκταμίευση της δόσης, δεν θα υπάρξει καμία άλλη θετική για τη χώρα εξέλιξη στο Eurogroup της Πέμπτης, εκτιμούν στη ΝΔ, και κατηγορούν την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς, που οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα.

Η κυβέρνηση έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω, σημειώνουν χαρακτηριστικά στη ΝΔ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τη διαπραγμάτευση.

Στην Πειραιώς εκτιμούν ως πιθανότερο σενάριο ότι την Πέμπτη θα εκταμιευθεί η δόση, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια άλλη ουσιαστική

θετική εξέλιξη για τη χώρα. Για τον λόγο αυτό κατηγορούν το Μέγαρο Μαξίμου για ανεδαφικές υποσχέσεις και για έλλειψη επαφής με την κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας, λένε, έχασε και τους τρεις στόχους που είχε βάλει: την έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης – μια και όπως φαίνεται αυτή θα κλείσει την Πέμπτη με καθυστέρηση ενός χρόνου, τη ρύθμιση χρέους και την ποσοτική χαλάρωση.

Επιμένουν, μάλιστα, να ζητούν τη διενέργεια εκλογών, καθώς θεωρούν ότι όσο πιο γρήγορα φύγει η συγκεκριμένη κυβέρνηση, τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Επίσης υποστηρίζουν πως η ανεπάρκεια των κυβερνητικών στελεχών είναι μεγάλη.

Ρεπορτάζ: Γ. Τρουπής
Πηγή: ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα