Νάνσυ Καπούλα: Χώρος φιλοξενίας στο Δήμο για άπορους και ανασφάλιστους νεφροπαθείς

15:09 22/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρόβλημα της προσβασιμότητας των νεφροπαθών, της μετακίνησης των ανασφάλιστων και των απόρων από και προς το Νοσοκομείο Βόλου και της διαμονής εκείνων που μεταβαίνουν από πιο μακρινές περιοχές, συζητήθηκαν εκτενώς στη συνάντηση που είχε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής της παράταξης «Βόλος – Έξυπνη πόλη», Νάνσυ Καπούλα, και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κουτσός, με τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια γραμματέα του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Άγιοι Ανάργυροι», κ.κ. Βασίλη Γιαννακό και Χριστίνα Τέζα

Η υποψήφια Δήμαρχος πρότεινε να δημιουργηθεί μία

ομάδα στο Δήμο, η οποία θ’ απλώσει δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, να υπάρξει ένας χώρος φιλοξενίας των απόρων και ανασφάλιστων νεφροπαθών που έρχονται από μακριά, αλλά και τη δημιουργία δομών στις οποίες θα μπορούν οι νεφροπαθείς, να έχουν απασχόληση και ψυχαγωγία.

Ο κ. Γιαννακός μαζί με την κ. Καπούλα συζήτησαν από κοινού την πρόταση για δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής στήριξης στο Δήμο Βόλου, που θα μπορεί να υποστηρίζει και να αντιμετωπίζει περιστατικά απόρων και ανασφάλιστων νεφροπαθών, με τη στήριξη γιατρών.

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, οι οποίες χρήζουν άμεσης συντήρησης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα