Να διατηρηθεί το ποσοστό συγχρηματοδότησης ζήτησε από τον Γ. Χαν ο Φ. Κουβέλης

19:09 25/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την ανάγκη να διατηρηθεί το ποσοστό συγχρηματοδότησης στο επίπεδο του 95%, καθώς και η όποια ανάπτυξη να συνδεθεί με τα ζητήματα της απασχόλησης, επισήμανε στον επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Γιχάνες Χαν, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντηση που είχαν. Ο κ. Κουβέλης επισήμανε επίσης στον κ. Χαν την ανάγκη να υπάρξει μια μεγάλη προκαταβολή από τα
χρήματα που αφορούν στο νέο δημοσιονομικό πλαίσιο τη περιόδου 2014-2020.Η δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη

«Με τον αρμόδιο Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, τον κύριο Χαν, συζητήσαμε ζητήματα τα οποία έχουν σχέση με την ανάπτυξη στη χώρα μας.

Επισήμανα την ανάγκη να διατηρηθεί το ποσοστό συγχρηματοδότησης στο επίπεδο του 95%, καθώς και η όποια ανάπτυξη να συνδεθεί με τα ζητήματα της απασχόλησης.

Επισήμανα, επίσης, την ανάγκη να υπάρξει μια μεγάλη προκαταβολή από τα χρήματα που αφορούν στο νέο δημοσιονομικό πλαίσιο τη περιόδου 2014-2020.

Η Ελλάδα πρέπει να τρέξει αναπτυξιακά. Μας χρειάζονται αυτά τα κονδύλια και θέλω να πιστεύω ότι πράγματι θα αντιμετωπισθούν κατά το πως αντιστοιχεί στις πραγματικές ανάγκες της χώρας μας, αναφορικά με το πολύ σημαντικό μέγεθος που λέγεται ανάπτυξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα